Autor: Raamatupidaja.ee • 14. juuli 2021

KKK: Alternatiiv käibemaksuta arvele

KPMG Baltics spetsialistid selgitavad, kuidas on korrektne käituda olukorras, kui käibemaksukohuslasest rendile andja ei soovi rentniku parandustööde arvele käibemaksu lisada.
Foto: Pixabay

? Rendile andja, kes on käibemaksukohustuslane, esitas mulle parandustööde eest ilma käibemaksuta arve ja selgitas, et kuna temale esitas omakorda tööde eest arve mittekäibemaksukohustuslane, siis sellepärast esitas ka meile edasi ilma käibemaksuta arve. Kas see on korrekte?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700