Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 11. juuni 2021

Madis Müller: risk, et olukord halveneb, ei ole veel möödas

Eesti Panga president Madis Müller rääkis Pärnu Finantskonverentsil Eesti panganduse ja majanduse hetkeseisust. Ta andis ülevaate, mis meid lähitulevikus majanduses ees ootab.
Eesti Panga president Madis Müller

Eesti majandus kannatas eelmisel aastal vähem kui paljude teiste, eriti lõunapoolsemate Euroopa riikide majandus. See tulenes asjaolust, et viirus oli Lõuna-Euroopas agressiivsem kui Põhja-Euroopas. Ka Eesti koostööpartneriteks on riigid, kus olukord oli parem.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700