Autor: Mihkel Nestor, SEB majandusanalüütik • 10. juuni 2021

Analüütik: pange vaim valmis – sügis toob tõelise buumi

SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor
Foto: Andras Kralla
Vaatamata olukorrale koroonarindel, üllatas Eesti majandus selle aasta esimeses kvartalis väga kiire kasvuga. Püsib lootus, et sama trend jätkub ka edaspidi, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.

Esmaspäeval avaldatud andmed esimese kvartali jõulise majanduskasvu kohta tulid üllatusena nii avalikkusele kui analüütikutele. Iseloomustas ju käesoleva aasta esimesi kuid pidev koroonaolukorra halvenemine, uued piirangud ja sellest tingitud rusuv meeleolu. Kuid selgub, et kõigele vaatamata kasvas sisemajanduse kogutoodang 5,4%! Kindlasti sunnib selline tulemus üle vaatama ka kõik senised majandusprognoosid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700