Autor: Raamatupidaja.ee • 8. juuni 2021

LUGEJA KÜSIB, EKSPERT VASTAB: Käibemaksuga seotud küsimused

Raamatupidaja.ee teemaveebi ja ajakirja „Raamatupidamise Praktik“ tellijatel on võimalus esitada küsimusi, millele vastavad raamatupidamise ja maksuõiguse kogenud eksperdid. Käibemaks ja selle arvestamisega seotud väga praktilised küsimused on üks valdkondadest, kus oleme oma lugejatele abiks lisainfo hankimisel ja selguse saamisel. Avaldame siin mõned hiljuti küsitud küsimused ja ekspertide vastused.
Foto: Pixabay

Küsimus: Üks minu raamatupidamise klientidest pidas töötajalt kinni saamata jäänud tulu. Eelnevalt suhtles sellel teema ka Tööinspektsiooniga, kes juhendas toimingut.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700