Autor: Kristiina Veermäe, PwC juhtivaudiitor • 19. mai 2021

Kuidas mõjutavad uued pakendiseaduse muudatused 2020. aasta pakendiaruandeid

Riigikogu võttis vastu märkimisväärsed muudatused pakendiseadusele. Kuna muudatused hakkavad pakendiaruannetele kehtima tagasiulatuvalt, tuleb neid arvesse võtta ka 2020. aasta kohta käivate aruannete tegemisel, ütleb PwC juhtivaudiitor Kristiina Veermäe.
PwC juhtivaudiitor Kristiina Veermäe

Millised on peamised muudatused?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700