Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 19. mai 2021

Avanevad uued kriisiabi voorud kultuurile ja spordile

21. mail avaneb taotlusvoor era- ja kohalike omavalitsuste kultuurikorraldajatele nende teenuse, toote, äriportsessi või -mudeli ümberkorraldamiseks. Juba 20. maist saavad riigi kultuuri- ja spordiasutused taotleda kriisiabi nii ümberkorraldusteks kui ka majandustegevusega seotud kulude hüvitamiseks.
Foto: Pixabay

„Mõlemast voorust toetatakse ümberkorralduste puhul tegevusi, mille kaudu korraldatakse ümber toode või teenus selliselt, et see muutuks tõhusamaks ja konkurentsivõimelisemaks. Ümberkorraldus peab olema seotud vajadusega ennetada koroonaviiruse levikut ning see peab suurendama taotleja võimekust oma toodet või teenust pakkuda ka võimalike piirangute tingimustes,“ ütles Kultuuriministeeriumi muuseuminõunik Marju Reismaa.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700