Autor: Raamatupidaja.ee • 13. mai 2021

Täieneb teabevahetus Euroopa Liidu riikide äriregistrite vahel

Valitsus kiitis tänasel istungil heaks justiitsministeeriumis ette valmistatud eelnõu, millega muudetakse äriseadustikku ja raamatupidamise seadust. Eelnõuga soodustatakse Euroopa Liidu liikmesriikide äriregistrite vahelist andmevahetust ja ärikeelde puudutava info jagamist, eesmärgiga vähendada äriühingute kuritarvitamist.
Justiitsminister Maris lauri pildil paremal.
Foto: Liis Treimann

Justiitsminister Maris Lauri sõnul on tõhusa ärikeskkonna soodustamine üks ministeeriumi prioriteete.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700