Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 10. mai 2021

Raamatupidaja.ee sai uue juhi

Alates 3. maist asus Äripäeva teemaveebe raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee juhtima Mare Timian.
Foto: Meeli Küttim

Enne Äripäeva on Mare töötanud mitmetes põnevates valdkondades – meedia, kommunikatsioon, mahemajandus, siseaudit, pangandus. Mare töötas 12 aastat Eesti Rahvusringhäälingus siseauditi juhina, enne seda Rahandusministeeriumis tulemusaudiitorina. 2017. aastal tegi ta oma tööelus kannapöörde ning viimased 3 aastat on Mare olnud väikeettevõtja ja mitme vabaühenduse kommunikatsioonijuht. Vabaühenduste tegevused on kulgenud Mare tööeluga paralleelselt pikki aastaid ja ikka seetõttu, et saada uusi kogemusi ja väljakutseid. Eesti Siseaudiitorite Ühingu on üks neist, kus Mare on olnud ühingu juhatuses viimased 7 aastat ja ühingu juhi rollis läheb tal 5. aasta.

Mare õppis kommunikatsiooni Tallinna Ülikoolis, magistrikraadi sai 2017. aastal ning esimene kõrgharidus on tal õigusteaduses - need väärt teadmised on olnud kasuks nii töös kui elus laiemalt. Tema ellu kuulub lahutamatult pidev õppimine ja areng inimesena, selleta ei kujutaks ta elu ette. Viimased aastad on selleks ka iseäranis rikkalikke võimalusi pakkunud. Oma vaimuenergia saab Mare ühest oma meelistegevusest – kõndimisest. Sellest sündis ka Facebooki kogukond Kõndijate Klubi, kus on täna juba pea 1200 liiget. Klubi on tegutsenud napp neli kuud, aga klubi liikmetel on juba ette näidata vägev tulemus – äsja sai ära tehtud esimene suur väljakutse „Kõnnime ümber maakera“, kokku 40 075 km.

Teda võib kohata sageli kultuurisündmustel, laulmas, tantsimas, filosofeerimas või lugemas, vabatahtliku tööga panustab ta mitmetesse põnevatesse projektidesse. Mare on ka Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni liige, kus ta on Tallinna klubi kommunikatsioonijuht ja roheprojekti „Roheline ja hooliv maailm“ tiimi liige.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700