Autor: Karmo Kivi, koolitaja, mindset coach • 25. märts 2021

Järjekindlus aitab tulemusi saavutada

Järjepidevus on ainus viis kuhugi jõuda ja oma eesmärke saavutada. Tähtis on endasse uskuda ja oma soove teada ning olla oma unistuste elluviimisel visa ja püsiv. Järjekindlus on mõtteviis ja oskus, mida saab arendada.
Koolitaja Karmo Kivi jagab nippe, kuidas järjekindlust arendada
Foto: ERLEND STAUB

Ilma püsivuseta ei ole võimalik tulemust saavutada. Kui toitud ühe päeva tervislikult ja liigud rohkem, ei muutu su kehakaalus midagi. Juhul kui teed iga päev 10 000 sammu ja sööd natuke vähem, siis hakkab see mõjuma. Küll aga võtab see muutus aega. Sama on mõtteviisi muutmisega. Teadlikult oma mõtete valimisega tuleb tegelda sama visalt kui füüsilise vormiga ehk siis iga päev.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700