Autor: Raamatupidaja.ee • 16. märts 2021

Töötasu arestimisaktide probleem puudutab paljusid tööandjaid

Eesti Kaubandus- Tööstuskoda tegi taaskord ettepaneku vähendada tööandjate halduskoormust seoses töötasu arestimisaktide täitmisega.
Foto: Pixabay

Riigikogus on arutlusel eelnõu, millega muudetakse täitemenetlust puudutavaiad õigusakte. Riigikogu õiguskomisjoni istungil tegi koda taaskord ettepaneku lisada eelnõusse ka muudatused, mis lahendaksid ettevõtjate mure seoses töötasude arestimisaktide täitmisega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700