Autor: Raamatupidaja.ee • 12. märts 2021

Eesti allkirjastas maksulepingu Mauritiusega

Eesti ja Mauritius allkirjastasid tulumaksude topeltmaksustamise vältimise lepingu.

“Vaatamata praegustele piirangutele rahvusvahelistes suhetes toimetame rahvusvahelise maksustamise valdkonnas jõudumööda edasi,” ütles rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Helen Pahapill. “Lepingu allkirjastamisele järgneb ratifitseerimine. Leping saab jõustuda, kui mõlemad riigid on selle ratifitseerinud,” lisas ta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700