Autor: Raamatupidaja.ee • 5. märts 2021

Siirdehind kohtupraktikas: Soome maksuhaldur versus A Oy

Soome maksuhalduri ja A Oy kaasuse puhul näeme, kuidas siirdehinna dokumentatsiooni ebapädev koostamine võib tekitada ettevõtjale suurt administratiivset koormust. Kuigi see kaasus lõppes A Oy kasuks, tuli neil võtta ette kohtutee ning kulutada aega ja raha, et lasta tühistada otsus, millega Soome maksuhaldur tahtis korrigeerida maksumaksja siirdehindasid ja määrata täiendava tulumaksu korrigeeritud kasumilt, kirjutab Grant Thornton Balticu finants- ja maksunõustaja Parol Jalakas.
Grant Thornton Balticu finants- ja maksunõustaja Parol Jalakas

Mis oli kohtuasja sisu?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700