Autor: Raamatupidaja.ee • 2. detsember 2019

Siirdehinna dokumentatsiooni koostamise nõuded

BDO Eesti tippspetsialistid Sulev Luiga, Svetlana Majerovitš ja Eve Lille annavad ülevaate siirdehinna dokumentatsiooni (nõudmisel) esitamise kohuslastest, dokumentatsiooni komponentidest ning koostamise nõuetest.
Eve Lille, Sulev Luiga ja Svetlana Majerovitš, BDO Eesti

Rahandusministri määruse nr 53 § 18 alusel lasub siirdehindade dokumentatsiooni koostamise kohustus residendist ning mitteresidendist äriühingutel, mis vastavad vähemalt ühele järgnevatest tingimustest:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700