Autor: Tiia Raudmägi, IURING õigusbüroo • 2. veebruar 2021

Muudatused raamatupidamisega seotud õigusaktides (jaanuar 2021)

Artiklis on välja toodud Riigi Teatajas I avaldatud muudatused raamatupidamisega seotud õigusaktides perioodil 10.12.2020–09.01.2021. Riigikogu oli detsembris väga aktiivne, vastu võeti arvukalt seadusemuudatusi.

Tähelepanuväärne oli pankrotiseaduses suure hulga muudatuste tegemine. Samuti võeti vastu pensionireformi ja maksukorraldusega seotud seadusi. Alljärgnevalt on esitatud kokkuvõtlikud õigusaktide täiendused ja muudatused peamiselt raamatupidamisega seotud õigusaktides.

Tiia Raudmägi tutvustab muudatusi raamatupidamisega seotud õigusaktides
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700