Autor: Tiia Raudmägi, IURING õigusbüroo • 2. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Muudatused raamatupidamisega seotud õigusaktides (jaanuar 2021)

Artiklis on välja toodud Riigi Teatajas I avaldatud muudatused raamatupidamisega seotud õigusaktides perioodil 10.12.2020–09.01.2021. Riigikogu oli detsembris väga aktiivne, vastu võeti arvukalt seadusemuudatusi.

Tähelepanuväärne oli pankrotiseaduses suure hulga muudatuste tegemine. Samuti võeti vastu pensionireformi ja maksukorraldusega seotud seadusi. Alljärgnevalt on esitatud kokkuvõtlikud õigusaktide täiendused ja muudatused peamiselt raamatupidamisega seotud õigusaktides.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700