Autor: Olga Lavrova, KPMG Baltics OÜ maksuosakonna nõustaja • 18. november 2020

Ülevaade 2020. ja 2021. aastatel eelseisvatest maksumuudatustest

Benjamin Franklin kirjutas kunagi, et selles maailmas on vältimatud ainult surm ja maksud. Jälgides meie parlamendi tööd, tahaks lisada, et vältimatud on ka pidevad seadusemuudatused, sealhulgas ka maksuseadustes. Seepärast ongi oluline pidada silmas lähikuudel eesootavaid maksumuudatusi – nii neid, mis juba vastu võetud, aga ka neid, mis hetkel veel Riigikogus menetlusel. Järgnev kronoloogiliselt järjestatud ülevaade on koostatud 29. oktoobri 2020 seisuga teadaoleval informatsioonil.
KPMG Baltics OÜ maksuosakonna nõustaja Olga Lavrova

Detsember 2020: II pensionisamba sissemaksete valikuline peatamine

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700