Autor: Priit Pokk • 12. november 2020

KPMG sai Eesti järelevalvelt trahvi

Audiitortegevuse järelevalve pole olnud rahul KPMG tegevusega.
Foto: Liis Treimann
Audiitortegevuse järelevalve nõukogu (AJN) tegi KPMG Baltics OÜ-le trahvi summas 16 000 eurot. Sellega lõppes ka KPMG Balticsi kohta varasemalt alustatud distsiplinaarmenetlus.

AJNi distsiplinaarmenetlus seondub varasema kvaliteedikontrolli lõpetamise otsusega, mille tulemusel järelevalve alandas KPMG kvaliteedimärgise hinnangule "kollane". Viidatud kvaliteedikontrolli raames tuvastas AJN sellised üksikud rikkumised, mis viisid distsiplinaarmenetluse alustamiseni ja trahvi määramiseni.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700