Autor: Raamatupidaja.ee • 29. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Vastuseis lootusetute võlgade käibemaksukohustuse vähendamise edasilükkamisele

Kaubanduskoda esitas Rahandusministeeriumile seisukohad kahe käibemaksuseaduse ja tolliseaduse muudatusettepaneku kohta, millest ühega soovitakse lükata edasi kaua oodatud lootusetute võlgade käibemaksukohustuse vähendamine.

Autor: Pixabay

Seniste plaanide kohaselt pidi järgmise aasta 1. juulis rakenduma käibemaksuseaduse muudatus, mis lubaks maksukohuslasel teatud tingimustel vähendada maksukohustust võõrandatud kauba või osutatud teenuse müügihinnalt, kui ostja ei ole täitnud oma kohustusi. Mis tähendab seda, et ettevõtja ei peaks tulevikus tasuma käibemaksu tootelt või teenuselt täismahus juhul, kui toote või teenuse ostja ei ole osaliselt või täielikult tasunud toote või teenuse eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700