Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 21. oktoober 2020

Laekumata arve käibemaksu korrigeerimine, kui haldusakt on jõustunud

Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling kirjutab, et laekumata arve käibemaksu saab korrigeerida ka juhul, kui haldusakt on jõustunud.
Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling
Foto: Meeli Küttim

Euroopa Kohus analüüsis olukorda1, kus liisinguandja sõlmis liisinguvõtjaga ostuvõimalusega liisingulepingu, mille kohaselt kohustus liisinguandja ostma liisinguvõtja kinnistu, ehitama sellele hoone ja andma selle koos hoonega liisinguvõtja kasutusse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700