Autor: Raamatupidaja.ee • 8. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Uued ja vanad võimalused osaühingu osa müügil

Selle aasta jooksul – mais ja augustis – jõustus hulk pikalt kavandatud muudatusi seoses osaühingute osade võõrandamisega. Muudatuste eesmärgiks oli osade võõrandamise lihtsustamine ning eelkõige välismaalastele Eesti start-up ettevõtetesse investeerimise lihtsamaks tegemine.

Uued võimalused avavad aga uusi võimalusi ka teistele ettevõtjate, kuid nende kasutamine sisaldab ka riske. Advokaadibüroo Triniti vandeadvokaat Siim Maripuu võtab tehtud muudatused ja vanad võimalused kokku ning annab nendega seoses soovitusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700