Autor: Marianne Lõhmus, raamatupidaja.ee juht, Raamatupidamise Praktiku peatoimetaja • 2. september 2020

Juulis jõustus kolm äriseadustiku muudatust

Aasta algul algatati äriseadustiku muutmise seadus, mille eesmärk oli lihtsustada osade võõrandamist ning kaotada ebavajalikud piirangud. Valdav osa Eesti naaberriike, näiteks Soome, Rootsi, Läti ja Leedu, ei nõua osade võõrandamisel nii ranget vormi kui Eesti.
Marianne Lõhmus tutvustab äriseadustiku muudatusi

Suvel jõustusid järgmised muudatused:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700