Autor: Karl-Eduard Salumäe • 2. oktoober 2020

Kõik, kes osalevad äritegevuses, võivad olla rahapesuga seotud

Iga ettevõtja, aga ka eraisik võib olla rahapesusse kaasatud, isegi ilma et ta seda ise teaks või aimaks, leiti Äripäeva raadio saates „Kasvukursil.“
Foto: Pixabay

„See on võimalik näiteks siis, kui makstakse mõne organisatsiooni liikmemakse ja see organisatsioon tegeleb hämarate asjadega mõne oma teises riigis tegutseva haru kaudu,“ tõi Creditinfo Tunne Oma Klienti tooteomanik Rita Viitmann näite. „Nii võivad ettevõtjad ja eraisikud saada pahaaimamatult rahapesuskeemidega seotuks,“ nentis ta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700