Autor: Äripäev • 27. juuli 2020
Ainult tellijatele

Rahapesureeglite täitmise hind kolib kliendi taskusse

Rahapesureeglite täitmise hind kolib kliendi taskusse
Autor: Äripäev

Karmistunud rahapesuvastastest reeglitest tulenev vastutus nihkub pankade kulurealt järjest enam kliendi, sealhulgas Eesti majandust turgutava e- ja mitteresidendi rahakotti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Heaks näiteks on Swedbanki oktoobris muutuv hinnakiri, mille kohaselt suurenevad hoolsusmeetmete tasud Eestis registreeritud juriidilistele isikutele, keda esindab või kelle omanik on mitteresident, samuti Euroopa majanduspiirkonnas ja teistes riikides registreeritud ettevõtetele. Ja tõus on suur – 200-lt 300 eurole, mõne riigi puhul 500 eurole.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700