Autor: Äripäev • 27. juuli 2020

Rahapesureeglite täitmise hind kolib kliendi taskusse

Rahapesureeglite täitmise hind kolib kliendi taskusse
Foto: Äripäev
Karmistunud rahapesuvastastest reeglitest tulenev vastutus nihkub pankade kulurealt järjest enam kliendi, sealhulgas Eesti majandust turgutava e- ja mitteresidendi rahakotti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Heaks näiteks on Swedbanki oktoobris muutuv hinnakiri, mille kohaselt suurenevad hoolsusmeetmete tasud Eestis registreeritud juriidilistele isikutele, keda esindab või kelle omanik on mitteresident, samuti Euroopa majanduspiirkonnas ja teistes riikides registreeritud ettevõtetele. Ja tõus on suur – 200-lt 300 eurole, mõne riigi puhul 500 eurole.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700