Autor: Raamatupidaja.ee • 1. oktoober 2020

Finantsinspektsioon võtab kasutusele uue rahapesu riskide mõõtmise masina

Finantsinspektsioon lõi koos Eesti Pangaga finantssektoris uue rahapesu riskide mõõtmise masina, et aidata kaasa Eesti finantssektori usaldusväärsuse tagamisele.
Foto: Pixabay

Finantsinspektsioon on oma järelevalvemeetodeid rahapesu tõkestamisel alates 2014. aastast pidevalt täiendanud. See on oluliselt vähendanud Eesti finantssektoris rahapesu riske ning võimaldanud anda täiendavat sisendit uurimisorganitele rahapesu juhtumite menetlemiseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700