Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 4. september 2020

Maarja Kipper: tuleb endasse uskuda, siis laabub kõik!

Ida-Virumaalt Vokast pärit Maarja on läbi elu olnud sihikindel ja veendunud, et kui endasse uskuda, läheb kõik nii, nagu minema peab. Tema enda teekond Äripäeva pearaamatupidajaks on olnud käänuline ja tulvil huvitavaid kurve.
Äripäeva uus pearaamatupidaja Maarja Kipper
Foto: Meeli Küttim

Maarja on Äripäevas pearaamatupidajana töötanud napilt paar kuud. Nagu ta ise ütleb, on see aeg olnud tema jaoks ääretult inspireeriv ja oma eelkäija kingadesse astumine ühtlasi aukartustäratav. Küll on ta aga arvamusel, et eneseusk ja organisatsioonis toimiv tugev meeskonnatöö viivad alati sihile, ning väljakutseid ta ei karda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700