Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 26. august 2020
Ainult tellijatele

Exceli nipp: hädad kuupäevade importimisel

Importides Excelisse andmeid, tulevad kuupäevad tihti töölehele tekstina. Teame ka, et tabelites, kus arvude komakohtade eraldajaks on punkt, kipuvad need arvud muutuma kuupäevadeks. Võtamegi seekord ette kuupäevad – kui hiljem on kuupäevadega vaja ka arvutusi teha, siis tuleb need saada kuupäevavormingusse.

Uno Kõrsmaa käsitleb kuupäevade importimist Excelisse

Olenevalt sellest, millisel kujul kuupäevad tekstis on, leidub eri viise olukorraga toime tulla – vaatame mõnda neist. Alloleval joonisel on mõned näited kasutamaks kirjeldatud kontekstis funktsioone VALUE ja DATEVALUE. Räägime selle tabeli sisu lahti.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700