Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 5. märts 2020

Mida teha suurte arvudega?

Tavapärasel Exceli kasutamisel me tõenäoliselt kvadriljonini (15 nulliga arv) ei jõua. Siiski on vahel tarvis sisestada pikemaid numbreid, nt koode. Kui sisestada pikk rida numbreid, siis märkame, et alates 16-ndast numbrist on Excel asendanud kõik trükitud arvud nullidega. Vaatame, kuidas seda vältida.
Koolitaja Uno Kõrsmaa annab nõu, mida teha suurte arvudega Excelis

1 000 000 000 000 000 = 1 kvadriljon

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700