Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 9. aprill 2020

Kuidas kontrollida sisestuste arvu

Oleme ka varasemates nipinäidetes n-ö möödaminnes kasutanud võimalust, millega saab seada piiranguid lahtri sisule. Tegemist on Exceli Validation-nimelise omadusega (ribalt „Dataˮ nupp „Data Validationˮ), mille peamised valikuvõimalused avanevad rippmenüüs „Allowˮ.
Uno Kõrsmaa jagab nõu, kuidas kontrollida sisestuste arvu

Vaatleme täna ühte neist peavalikutest, mis annab valemite kasutamise kaudu juurde suure hulga võimalusi kasutaja tööd juhtida. Piiriks on ainult fantaasia ning loomulikult ka Exceli funktsioonide tundmine ja valemite koostamise oskus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700