Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor • 8. aprill 2020
Ainult tellijatele

Reklaamkingitustega seotud kanded

Raamatupidamine tugineb kannetele, mis kirjeldavad majandustehingute sisu. Paraku on paljusid tehinguid võimalik kirjendada mitut moodi, mistõttu hakkame lugejate palvel tooma näiteid juhtudest, kus kiputakse eksima või hätta jääma. Sel korral on tähelepanu all reklaamkingitustega seotud kanded.

Maret Güldenkoh käsitleb reklaamkingitustega seotud kandeid
Autor: Raul Mee

Ettevõtja ostab reklaamkingitusi, et teha oma ettevõttele reklaami. Kui reklaamkingitused on väärtusega kuni 10 eurot (lisandub käibemaks) ja ostetud kaubad antakse üle reklaami eesmärgil, on lähtuvalt käibemaksuseadusest tegemist kauba üleandmisega, mille korral käivet ei teki (KMS-i § 4 lõige 2 punkt 6).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700