Autor: infopank.ee • 9. märts 2020

Kingitus tellijatele: Infopanga hõbepakett

Alates tänasest on Raamatupidamise Praktiku ja Infolehe Palk tellijatel lisaväärtusena ka ligipääs Äripäeva Infopanga hõbepaketile, mille süstematiseeritud ja terviklikust andmekogust leiab iga Eesti ettevõtte ja otsustaja andmed, äriseosed ja palju muud.

Infopanga juhi Joonas Jõgi sõnul on „infopanga eesmärk kaasa aidata läbipaistvale ettevõtluskeskkonnale. Usume, et Äripäeva klientidel on õigus saada ülevaade ettevõtte krediidivõimest, et teha õigeid äriotsuseid. Piltlikult öeldes saate Infopanga hõbepaketiga teada, kas ettevõte on roheline, kollane või punane: kas teda tasub usaldada või mitte.“

Äripäeva Infopanga andmebaasis on 2020. aasta märtsikuu seisuga 272 490 ettevõtet. Kõik need ettevõtted nüüd vaid mõne kliki kaugusel. Hõbepaketi kliendina kuuluvad Teie paketti järgnevad teenusosad:

- ettevõtete taustainfo;

- äriseosed;

- ärianalüütika;

- maksuraportid.

Olles Infopangas jõudnud ettevõtte infokaardile, saate klikata erinevatele vahekaartidele ja sealt jõuate juba soovitud äriinformatsioonini. Ligipääs infopanka asub aadressil: www.infopank.ee.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700