Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 7. november 2019
Ainult tellijatele

Filtreeri andmetüübi järgi

Üks minu hiljutine kursuslane pöördus minu poole huvitava küsimusega, millele antud vastust jagaksin hea meelega ka laiema auditooriumiga. Loodetavasti leiate siit oma ülesannete lahendamisel abi, või vähemalt saate uusi ideid.

Uno Kõrsmaa selgitab andmetüübi järgi filtreerimist

Sellel toredal daamil oli vaja sorteerida tabelit ühes veerus olevate sisestuste järgi nii, et seda tehtaks andmetüüpide järgi – näiteks näha kõiki ridu, mille puhul selle tabelirea väärtus selles kindlas veerus on kas number või tekst, või kuupäev. See veerg võiks tinglikult välja näha umbes nii:

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700