Autor: Raamatupidaja.ee • 7. veebruar 2020

OECD: digimajanduse maksustamise lähtekohad ja edasine ajakava

Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsiooni (OECD) kaasava formaadi raames leppisid 137 riiki Pariisis kokku, et aasta lõpuks jõutakse digitaliseeruva majanduse maksustamisel üleilmse lahenduseni.
Foto: pixabay

Selleks töötatakse välja reeglid, kuidas maksustada hargmaisete ettevõtete füüsilise kohaloluta teenitud kasumist õiglane osa tururiigis, ja tagada mitmes riigis tegutsevate ettevõtete minimaalne maksustamine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700