Autor: Raamatupidaja.ee • 14. jaanuar 2020

Majandusaasta aruande koostamise meelespea

Taas on käes aeg valmistuda ettevõtte majandusaasta aruande koostamiseks. Grant Thornton Balticu kliendisuhete ja teeninduskvaliteedi juht ning vandeaudiitor Kristiine Villemi teeb kokkuvõtte majandusaasta aruande koostamise protsessist, sh annab ülevaate, milline info tuleb esitada raamatupidajale aegsasti, et majandusaasta aruande koostamine oleks sujuv ja selle esitamine ei viibiks.
Grant Thornton Balticu kliendisuhete ja teeninduskvaliteedi juht ning vandeaudiitor Kristiine Villemi

Eeldusel, et ettevõtte majandusaasta kestab 01.01.–31.12.2019, on aruande äriregistrile esitamise tähtaeg 30.06.2020.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700