3. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtja eduks vajalikud finantsteadmised

Millal võib ettevõtjat pidada edenejaks? Ja mida peab edeneja teadma finantsvaldkonnast? Äripäeva peatselt ilmuvas finantsteavikus tutvustab ettevõtja ja raamatupidamisbüroo juht Krista Teearu lihtsalt ja selgelt ettevõtja eduteel olulisi finantsverstaposte ja -teadmisi.
Krista Teearu jagab ettevõtjale vajalikke finantsteadmisi
Foto: erakogu

Sinu aastakäive on viiekohaline, kaubamüügi korral enamgi. Piiriks on see, kui palju suudad veel üksinda, ilma palgatöötajateta tegutseda. 2/3 Eesti ettevõtjate käive on alla 100 000 euro.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700