Autor: Raamatupidaja.ee • 3. detsember 2019

Parim audiitortegevuse alane uurimustöö

Audiitorkogu avaldab oma kodulehel sel sügisel lõppenud arvestusala uurimistööde konkursi parima audiitortegevust käsitleva lõputöö kokkuvõtte. Kristel Vist analüüsib oma magistritöös audiitorite aruandeid 2012-2017 perioodist ja nende kasutajate ootusi.

Töö valmis Tallina Tehnikaülikooli magistriõpingute käigus, magistritöö juhendajaks oli Iivi Maspanov.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700