Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 22. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nimed valemites (2)

Nimede loomine on üks Exceli alakasutatud võimalustest, kuigi see aitab valemite loomist ja hilisemat muutmist tunduvalt lihtsustada. Vaatame veel üht nippi, kuidas nimesid luua ja mugavalt valemitesse sisestada.
Koolitaja Uno Kõrsmaa tutvustab nimede kasutust valemites
Foto: erakogu

Teeme selle katsetuse ühe internetist leitud 2015. aasta detsembri tabeliga, mis kirjeldab Riigikogu liikmete kuluhüvitiste kasutamist autoliisingule. Selle tabeli kaheksa esimest rida kirjeldavad mainitud tabeli struktuuri:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700