Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 29. august 2019

Exceli kadunud faili leidmine

Kindlasti on nii mõnelgi juhtunud nii, et suure töö ja vaevaga loodud fail sai küll salvestatud, kuid enam ei tule meelde, kuhu ja mis nimega. Vahest mäletad kausta, aga võib-olla ei mäleta sedagi. Vaatleme üht võimalust arvutist Exceli failide leidmise hõlbustamiseks. Selleks, et otsitavat faili leida, saab kasutada Windows Exploreri aknas pakutavaid võimalusi.
Koolitaja Uno Kõrsmaa annab nõu Exceli faili leidmiseks

Oletame, et keegi põhjalik ja töökas Gambia spioon on kogunud infot Riigikogu tegelaste kohta ja tema arvutis on rohkete failidega kaust „Riigikogu”:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700