Autor: Raamatupidaja.ee • 29. oktoober 2019

Lähetatud töötajad – komisjoni aruanne parema jõustamise kohta

Komisjon on võtnud vastu aruande ELi töötajate lähetamise direktiivi jõustamisdirektiivi kohaldamise ja rakendamise kohta.
Foto: pixabay

Töötajate lähetamise direktiivi jõustamisdirektiivis 2014/67/EL (nn jõustamisdirektiivis) on sätestatud peamised vahendid, mis aitavad võidelda ELi lähetamiseeskirjadest kõrvalehoidmise ja nende kuritarvitamise vastu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700