Autor: Raamatupidaja.ee • 24. mai 2019

Kuula: kas tehinguadvokaat on ründaja või kaitsja?

Eesti tehinguturu mõjukad tegijad advokaadibüroo Ellex Raidla partner Sven Papp, advokaadibüroo Sorainen partner Toomas Prangli ja advokaadibüroo Cobalt partner Peeter Kutman räägivad tehinguturu köögipoolest ning toovad enda praktikast välja põnevamad tehingud.
Autor: Maris Ojasoo

Samuti räägivad, millistel põhjustel suurtehingud ära jäävad ning milline on tehinguid nõustavate advokaatide roll ehk kas advokaat peab tehingu juures mängima ründaval või kaitsval positsioonil. Tegemist on esimese saatega viimase 20 aasta trendidest Eesti tehinguturul.

Saatejuht on Aivar Hundimägi.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700