14. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on parimad siseaudiitorid?

Aasta parimad 2016: Elis Kõrvek, Deivi Kiviste ja Maria Ottesson
Foto: Terje Keerberg, ESAÜ juhatuse liige, Eesti-sisesed koostöö- ja partnerlussuhted
Eesti Siseaudiitorite Ühing kuulutas oma traditsioonilisel aastalõpuseminaril välja Aasta Parimate Konkurss 2016 võitjad.

Ühingu juhatus andis Aasta Parimate Konkurss 2016 tunnustused välja seekord kolmes kategoorias: Aasta Tegu, Aasta Tegija ja Aasta Vabatahtlik. ESAÜ Aasta Parimad 2016 on:

Aasta Tegu 2016 - E-dok tarkvara siseauditi moodul

Siseauditi mooduli arendamise ettevalmistustööd tehti ära ülilühikese ajaga, töögrupi liikmed töötasid vabatahtlikena ning tulevikku vaatava veendumusega, et E-dok tarkvara viib siseaudiitorite töö kvaliteedi uuele tasemele.

Aasta Tegu 2016 kategooria nominendid olid:

ESAÜ uue kodulehe loomineOÜ Ermamaa auditBalti ja Skandinaavia ÜmarlaudE-dok audititarkvara siseauditi moodulSiseaudiitorite aastakonverentsRakvere Targa Maja audit

Aasta Tegija 2016 - Deivi Kiviste ja Rakvere Targa Maja auditi tiim

Avaliku raha kasutamise puuduste tuvastamine, julgelt probleemide päevavalgele toomine ja auditi professionaalne teostus.

Aasta Tegija 2016 kategooria nominendid olid:

Erik Štarkov - Eesti Energia ASi riskijuhtimise ja siseauditi teenistuse juhtViljar Alnek - viis läbi OÜ Ermamaa auditiMare Timian - oluline panus ESAÜ tegevusseTiina Vask - siseaudiitori kutse suurepärane esindajaMaris Lepik - pikaajalise kogemusega siseaudiitorMaria Ottesson  - E-doki töörühma juhtDeivi Kiviste ja Rakvere Targa Maja auditi tiimLiina Võrklaev - Rahandusministeeriumi juhtivaudiitorEesti Raudtee siseauditi osakond - panuse eest korruptsiooniga võitlemisseE-doki siseauditi tarkvara eestvedajadSiseaudiitorite aastakonverentsi korraldajadEAS siseauditi üksus - kõige aktiivsem siseauditi üksus ESAÜ tegemistes ja 100% sertifitseeritudRahandusministeeriumi Finatskontrolli osakonna ja KPMG Ermamaa OÜ auditite tiimid

Aasta Vabatahtlik 2016 – Elis Kõrvek, ESAÜ koolituskoordinaator

ESAÜ vabatahtlik koolituskoordinaator, kes oma hoole ja pühendumusega on ette valmistanud ühingu koolitused ja seminarid ning andnud sellega olulise panuse ühingu liikmete oskuste ja teadmiste avardamisse.

Aasta Vabatahtlik 2016 nominendid olid:

kõik 45 vabatahtlikku, kes on moel või teisel panustanud ühingu 2016. aasta tegemistesse ja arengusse.

Õnnesoovid parimatele! 

Autor: Eesti Siseaudiitorite Ühing

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700