6. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lauri Kuljus: suurim valuuta ärisuhetes on usaldus

Ettevõtja Lauri Kuljus räägib oma töödest ja tegemistest nii Eestis kui Soomes
Foto: Meeli Küttim
Tasakaalukas, ent vahetu ja humoorika olemisega ettevõtja Lauri Kuljus (33) teab, mida elult soovib. Ta peab Soomes abikaasaga kahasse loodud konsultatsioonibürood Kuljus Consulting Oy ning oskab saavutatut hinnata. Tõsi, strateegia ja taktika on mehel kogu aeg paigas olnud.

Lauri Kuljus ja ärimaailm kohtusid omal moel juba põhikooli päevil, mil mees hakkas ennast kursis hoidma ärimaailmas toimuvaga. Kuna ka Lauri vend oli ettevõtluses tegev, püüdis ta leida paralleele ning mõtiskles palju küsimuse üle, mis olid ühe või teise ettevõtte edu tagamaad. „Mind võlus ennekõike küsimus, mis oli nende fenomen, mida nad tegid selleks, et saada ja jääda edukaks,” meenutab ta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700