10. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inga Allik läheb iga päev tööle õhina ja rõõmuga

IMG Numeri OÜ juhatuse liige Inga Allik
Foto: Meeli Küttim
See, et raamatupidajate töö tänu tarkvara arengule lähiajal muutub, on ainult hea, tõdeb Inga Allik, IMG Numeri OÜ juhatuse liige. Seda põhjusel, et siis jääb raamatupidajail rohkem aega kliendi jaoks: aduda, millega ta tegeleb ning anda talle nõu. Ehk teisisõnu – raamatupidaja saab tegeleda kõige sellega, milleks tal praegu aega ei jagu, kuid milleks tal on oskused olemas.

See aeg ei ole Inga Alliku arvates sugugi kaugel, kui vaadata, et näiteks e-arved on riigiettevõtetes juba sel aastal kohustuslikud. Tõsi, Inga nendib, et kuna töö pn efektiivsemaks muutunud, siis võib raamatupidaja töökohti jääda küll vähemaks, ent otsa see töö ei saa. Muutub vaid selle iseloom.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700