Autor: Raamatupidaja.ee • 1. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 küsimust raamatupidajatele

10 naljaküsimust raamatupidajate kohta
Foto: Pixabay
10 küsimust ja vastust, mis avardavad silmaringi ja hoiavad huumorisoone ummistusi ära.

Mis on trahv? Trahv on maks selle eest, kui tegid midagi halvasti.Mis on maks? Maks on trahv selle eest, et tegid midagi hästi.Mis on eelarve? Korrektne süsteem üle oma võimaluste elamiseks.Milline ainulaadne haigus vaevab ainult raamatupidajaid? Amortisatsioon.Miks suudab raamatupidaja olla alati rahulik ja süstemaatiline? Tal on tugev sisekontroll.Kuidas nimetatakse bilanssi, mis ei klapi? Öötööks.Miks on olemas ökonomistid? Et raamatupidajatel oleks kellegi üle naerda.Millest saab aru, et pearaamatupidaja on muutunud pehmoks? Ta kuulab enne „ei“ ütlemist turundusosakonna ära.Miks on raamatupidajad laupäeviti nii elevil? Nad saavad koduriietes tööle minna.Kuhu lähevad raamatupidajad pärast surma? Maksuparadiisi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700