10 küsimust raamatupidajatele

10 naljaküsimust raamatupidajate kohta  Foto: Pixabay

10 küsimust ja vastust, mis avardavad silmaringi ja hoiavad huumorisoone ummistusi ära.

Mis on trahv? Trahv on maks selle eest, kui tegid midagi halvasti.Mis on maks? Maks on trahv selle eest, et tegid midagi hästi.Mis on eelarve? Korrektne süsteem üle oma võimaluste elamiseks.Milline ainulaadne haigus vaevab ainult raamatupidajaid? Amortisatsioon.Miks suudab raamatupidaja olla alati rahulik ja süstemaatiline? Tal on tugev sisekontroll.Kuidas nimetatakse bilanssi, mis ei klapi? Öötööks.Miks on olemas ökonomistid? Et raamatupidajatel oleks kellegi üle naerda.Millest saab aru, et pearaamatupidaja on muutunud pehmoks? Ta kuulab enne „ei“ ütlemist turundusosakonna ära.Miks on raamatupidajad laupäeviti nii elevil? Nad saavad koduriietes tööle minna.Kuhu lähevad raamatupidajad pärast surma? Maksuparadiisi.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700