9. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krüptopahalase vastu aitab varukoopia

Aare Kirna annab nõu, kuidas krüptopahavara vastu võidelda
Foto: erakogu
Mõningate asjade väärtust tajume alles siis, kui oleme neist ilma jäänud. Kui palju võiks näiteks olla väärt teie viimase paari aasta raamatupidamise andmebaas koos algdokumentide koopiatega samast ajavahemikust?

Ilmselt oleks parem selle väärtust ilmajäämise kaudu mitte testida. Paraku on oht, et need andmed on ühtäkki teie jaoks lihtsalt kasutamatud, vägagi reaalne.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700