27. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levira finantsdivisjon otsib raamatupidajat

Töö sisu on Levira ja tema tütarühingu SA Tallinna Teletorni igapäevane raamatupidamisarvestus erinevates töölõikudes.CV koos kaaskirjaga palume saata hiljemalt 10.septembriks.

Levira on ringhäälingu-, meedia- ning IT- ja telekommunikatsiooni valdkondades infrastruktuuriteenuseid osutav ettevõte.  Levira on rajanud Eestis 6 üleriigilist digitelevisiooni- ja 4 raadiolevivõrku, mille kaudu jõuavad Eestimaa kodudesse erinevad tele- ja raadiokanalid. Rahvusvaheliselt on Levira tuntud meediateenuste osutajana: väljastame Tallinnas ligi 30 telekanalit ja edastame neid erinevate televisiooniteenuste pakkujate võrkudesse Skandinaavias, Baltikumis ja mujal Euroopas, teeme teleülekandeid spordi- ja kultuurisündmustest.  Levira on rajanud Tallinna Teletorni kaasaegse andmekeskuse, kus osutame serverimajutuse ja pilvetehnoloogial baseeruvaid IT teenuseid kohalikele ja lähiriikide klientidele.  Sihtasutuse kaudu haldame ka Tallinna Teletorni turismiatraktsiooni. 

Kokku töötab meil 120 inimest.

Sinu töö sisu Leviras:Levira ja tema tütarühingu SA Tallinna Teletorni igapäevane raamatupidamisarvestus erinevates töölõikudes.  See hõlmab muuhulgas raamatupidamise algdokumentide sisestamist, arvete töötlust, põhivara- ja palgaarvestust, kassa- ja pangatehingute kajastamist, kassainventuure jms.

Senine kogemus peaks selgelt välja tooma Sinu:• teoreetilise ja praktilise ettevalmistuse ettevõtte raamatupidamise teostamisel - eeldame erialast haridust  ja vähemalt kolmeaastast raamatupidamiskogemust väiksemas või keskmise suurusega ettevõttes;

• valmisoleku olla oma töös alati täpne ja põhjalik ning soovi vastutada oma töölõigu eest;• kursisoleku vajaliku õigusruumi ja parimate praktikatega ning soovi end sel alal pidevalt täiendada.

Kasuks tuleb töökogemus majandustarkvaraga Directo.

Omalt poolt pakume:• vastutusrikast tööd ja võimalust raamatupidamise parendamisprotsessides kaasa rääkida;

• asjatundlikke kolleege, kes oskavad Sinu tööd hinnata, seda nii osakonna siseselt kui ettevõttes laiemalt;• meeldivat töökeskkonda unikaalses Tallinna Teletornis.

Muu info:• Töökoht asub Kloostrimetsa tee 58a, märksõnaga

• Tööle saab asuda juba septembrist 2014.• CV koos kaaskirjaga palume saata hiljemalt 10.septembriks aadressile [email protected]

 „Raamatupidaja“.  Täname kõiki kandideerijaid, edasipääsenutega võtame ühendust jooksvalt, kuid hiljemalt 30.septembriks.• Lisainfo tel. 680 4087, personalijuht Piret Veensalu.

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700