Autor: Juuli Laanemets • 30. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraportaal: enim vaadatakse maju ja kortereid

Kinnisvaraportaali KV.EE juht Tarvo Teslon ütles, et pärast majandussurutist on inimesed hakanud taas vaatama kinnisvaraportaalides pakutavaid kortereid ja maju. Portaali külastamine on teinud sügisel rekordeid.

Teslon ütles, et inimestel on majandussurutise järel taas suurenenud soov soetada endale korter või maja ning see paistab välja ka kinnisvaraportaali külastamisest. Oktoobris oli see rekordiline 485 000. "Külastajate arvu kasvust näeme, et inimeste tarbimiskindlus suureneb ja kasvavad võimalused soetada esimene oma kodu või siis uus kodu senise asemele. Külastajate arv hakkas kasvama jälle 2011. aasta keskel, enne seda oli see paar aastat stabiilne. Oleme tõusnud käesoleva aastaga Eesti kinnisavaraportaalide seas külastatavuse liidriks," kinnitab Teslon

Rääkides portaali külastatavuse populaarsusest aasta ja nädala lõikes, ütles Teslon, et kõige külastajaterohkem kuu on olnud august, kui on üürikorterite otsimise aeg. „Populaarsuselt järgmine kuu on jaanuar, kui esimesest tööpäevast tullakse portaali. Tööpäevadest on aktiivseim aeg esmaspäev kella 10-11 paiku, puhkepäeviti ollakse kinnisvaraportaalis pühapäeva õhtuti,“ selgitas Teslon.

KV.EE portaalis on igakuiselt üleval umbes 35 000 kinnisvarakuulutust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700