Juuli Laanemets • 30. detsember 2013
Jaga lugu:

Kinnisvaraportaal: enim vaadatakse maju ja kortereid

Kinnisvaraportaali KV.EE juht Tarvo Teslon ütles, et pärast majandussurutist on inimesed hakanud taas vaatama kinnisvaraportaalides pakutavaid kortereid ja maju. Portaali külastamine on teinud sügisel rekordeid.

Teslon ütles, et inimestel on majandussurutise järel taas suurenenud soov soetada endale korter või maja ning see paistab välja ka kinnisvaraportaali külastamisest. Oktoobris oli see rekordiline 485 000. "Külastajate arvu kasvust näeme, et inimeste tarbimiskindlus suureneb ja kasvavad võimalused soetada esimene oma kodu või siis uus kodu senise asemele. Külastajate arv hakkas kasvama jälle 2011. aasta keskel, enne seda oli see paar aastat stabiilne. Oleme tõusnud käesoleva aastaga Eesti kinnisavaraportaalide seas külastatavuse liidriks," kinnitab Teslon

Rääkides portaali külastatavuse populaarsusest aasta ja nädala lõikes, ütles Teslon, et kõige külastajaterohkem kuu on olnud august, kui on üürikorterite otsimise aeg. „Populaarsuselt järgmine kuu on jaanuar, kui esimesest tööpäevast tullakse portaali. Tööpäevadest on aktiivseim aeg esmaspäev kella 10-11 paiku, puhkepäeviti ollakse kinnisvaraportaalis pühapäeva õhtuti,“ selgitas Teslon.

KV.EE portaalis on igakuiselt üleval umbes 35 000 kinnisvarakuulutust.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt