Juuli Laanemets • 18. november 2013
Jaga lugu:

11 teguviisi, millega tööinspektorilt trahvi saada

Tööinspektsioon koostas 11 enamlevinud tegevusetust, mille alusel Tööinspektsioon on kõige rohkem tööandjatele trahve määranud.

Töökohtades enamlevinud ohutusalased eiramised:

1. Ära koosta ohutusjuhendeid, küll töötajad nuputavad ise, kuidas on õige.2. Ära hinda riske töökeskkonnas, küll õnnetused näitavad, kus on ohtlik.3. Ära väljasta töötajatele isikukaitsevahendeid, sest nagunii neid ei kanta.4. Ära piiresta tööplatvorme kõrgustes töötamisel, lennata on tore.5. Kui juhtubki õnnetus, ära näe vaeva asjaolude selgitamisega. Aega on niigi vähe.6. Ära korrasta töökohti ja liikumisteid üleliigsest rämpsust. Las töötajad hüppavad, hea võimalus muuta tööasendit.7. Ära paigalda seadmetele kaitsekatteid ja ära märgista ohuala, muidu ei ole võimalik näppudest ilma jääda.8. Ära tähista kemikaalide pakendeid eestikeelse teabega, muidu saadakse teada kui ohtlik on aine.9. Ära eemalda ripakil olevaid elektrijuhtmeid, sealt saab töötaja tööks särtsu.10. Ära piiresta avasid, nendesse kukkudes võib leida nii mõndagi põnevat.11. Ära anna töötajatele puhkust, las rabavad. Raha on ju alati vaja.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt