Autor: Juuli Laanemets • 26. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Grenader Grupp otsib RAAMATUPIDAJAT

Kirjastuse Grenader peamine kirjastamisvaldkond on turismi- ja ajalooraamatud, kalendrid, suveniirid ja märklehed. Pakume spiraalköite, fooliumitrüki ja  lamineerimisteenust . Ettevõttel on tütarfirma SIA Astlandia Lätis.

Tööülesanded•  Raamatupidamisdokumentide vormistamine

•  Deklaratsioonide koostamine ja deklareerimine•  Majanduskulude aruannete ja lähetusaruannete vormistamine•  Personali- ja palgaarvestus•  Arvete koostamine ja pangaoperatsioonide tegemine•  Lepingudokumentide haldamine•  Klientide ja hankijate andmete haldamine•  Vajadusel müügisekretäri asendamine

Nõudmised kandidaadile•  EV raamatupidamise ja maksuseaduste hea tundmine

•  Erialane kesk- või kõrgharidus•  Eelnev töökogemus raamatupidajana•  Oskus iseseisvalt oma tööd planeerida•  Majandustarkvara Hansa tundmine•  Täpsus ja kohusetundlikkus

Kasuks tuleb

•  Töökogemus kirjastamise või trükiste ja bürootarvetega tegelevas ettevõttes•  Majandustarkvara Navision tundmine•  Vene ja inglise keele oskusOmalt poolt pakume•  Kaasaegseid töövahendeid•  Väikest, kuid töökat kollektiivi•  Motiveerivat töötasu

Tööle asumise aeg  kokkuleppel

Pakutav palk  kokkuleppelNõutud töökogemus  2-5 aastatTööaeg  Osaline tööaeg, TäistööaegAsukoht  TallinnAmetipositsioon  Spetsialist

Kandideerimise tähtaeg: 01. aprill 2013

Kontakandmed   juhataja Aimur Kruuse, [email protected]

Internetiaadress  http://www.grenader.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700