25. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: MA Fashion Holding otsib raamatupidajat

MA Fashion Holding OÜ on 98% ulatuses ekspordile suunatud ettevõte, mis alustas äritegevust 2009. aasta juulis. Ettevõtte põhitegevus on kaubamärgi Marc & Andre all alus- ja rannarõivaste tootmine ning müük. Põhiturud on Venemaa, Ukraina ja Euroopa Liidu riigid.

RAAMATUPIDAJAT, kelle tööülesanded on:

• Eesti tegutseva ettevõtte igapäevane raamatupidamine ja aruandlus• personali- ja palgaarvestus• riikliku aruandluse nõuetekohane koostamine• finantsaruannete koostamine ja esitamine ettevõtte juhtkonnale• muude aruannete ja tabelite koostamine vastavalt vajadusele

Nõudmised kandidaadile:• ajakohaseid töövahendeid ja meeldivat töökeskkonda: niipea kui võimalik: brutotöötasu al 800 eurot täistööaeg Tallinn kuni 04.11.11.

• vähemalt viieaastane töökogemus raamatupidajana• rahvusvaheline kogemus (rahvusvahelised arveldused/deklaratsioonid)• asjakohased teadmised Eesti ja Euroopa Liidu raamatupidamisest ja maksuseadustest, arveldamistest, regulatsioonidest, käibemaksuga maksustamisest jms• väga hea 1C raamatupidamistarkvara ja Exceli kasutamise oskus• kõrgem kutseharidus• väga hea eesti keel• vene ja inglise keele oskus• kohusetundlikkus, korrektsus, täpsusPakume:

• väikest ja sõbralikku kollektiivi• motiveerivat töötasuTööle asumise aeg

Pakutav palk

Tööaeg:

Asukoht:

Palume saata CV e-posti aadressil [email protected]

VAKANTS - töökuulutusportaal.

Selle artikli avaldamise eest on makstud.

 

Autor: vakants .ee, Anna Pomm

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700