Autor: Lemmi Kann • 7. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tudengid ihkavad KPMGsse tööle minna

Auditi-, maksu- ja nõustamisteenuste ettevõte KPMG kuulub endiselt maailma ihaldatuimate tööandjate hulka, teatas KPMG tudengite seas läbi viidud uuringust.

KPMG pälvis edetabelis “The World’s Most Attractive Employers” äriettevõtete seas teise koha ning seda juba teist aastat järjest. Edetabeli aluseks on maailma 12 juhtiva tööstusriigi suurte ülikoolide ligi 83 000 tudengi arvamused.

Edetabel kujunes välja USA, Hiina, Jaapani, Saksamaa, Prantsusmaa, Ühendkuningriigi, Itaalia, Brasiilia, Hispaania, Kanada, Venemaa ja India tudengite arvamuste põhjal.

„Peame väga oluliseks anda oma töötajatele oskused, mida nad vajavad lahenduste leidmiseks tänastes keerukates oludes. Meie inimesed tegutsevad üha enam piiriüleselt ning panevad end proovile pöördelise tähtsusega projektides. Olla tudengite poolt valitud maailma üheks atraktiivsemaks tööandjaks on suur au ning tunnustus maailmatasemel teadmistele, mida me oma inimestele jagame,“ kommenteeris KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegers.

Jegersi sõnul peab KPMG lisaks oma töötajate arengule Eestis väga oluliseks suhteid tudengitega. „KPMG annab igal aastal TTÜ majandusteaduskonna tudengitele ja magistriõppe üliõpilastele Peeter Riida nimelist stipendiumi väärtuses 1300 eurot. Alates 2009. aasta kevadest annab KPMG välja ka iga-aastase stipendiumi Tartu Ülikooli majandusteaduskonna bakalaureuse- ja magistriõppe üliõpilastele,“ rääkis Jegers.

Hea teada

Edetabelit koostanud Universum on globaalne konsultatsioonifirma, mis paneb kokku maailma 50 kõige atraktiivsema tööandja edetabeli, paludes majandusala ja inseneriteaduste tudengitel nimetada ideaalseimad tööandjad. KPMG oli tabelis teisel kohal ka läinud aastal, peale 8. kohta 2009. aastal. 

Tänavu augustis teatas KPMG International, et selle liikmesettevõtted värbavad lähema kolme aasta jooksul üle maailma ligi 75 000 ülikoolilõpetajat, mis on senisest veerandi võrra rohkem. Lõpetajate töölevõtmine mängib keskset rolli KPMG ettevõtete pikaajalises globaalses kasvustrateegias. 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700