Autor: Lemmi Kann • 25. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töölepingu seaduse käsiraamat jõudis veebi

Alates tänasest on elektrooniline töölepingu seaduse käsiraamat igale huvilisele tasuta kättesaadav nii eesti kui ka vene keeles.

Ametiühingute keskliidus tutvustatakse täna äsjavalminud elektroonilist töölepingu seaduse käsiraamatut, millega kõik huvilised saavad tutvuda SIIN. Käsiraamatust on olemas nii eestikeelne kui ka venekeelne versioon.

"See uudne ja kasutajasõbralik abivahend selgitab lihtsalt ja arusaadavalt, mida tuleb arvestada töölepingu sõlmimisel, muutmisel ja lõpetamisel, kuidas peavad töötaja ja tööandja omavahel korrektselt suhtlema, millised on nende õigused ja kohustused, mida tuleb silmas pidada töövaidluste puhul ning milline kaitse on tagatud töö kaotanud inimesele," rääkis ametiühingute keskliidu esimees Harri Taliga.

Materjali parema mõistmise huvides täiendavad animatsioone videoselgitused ja praktilisest tööelust pärit ülesanded, samuti viited vajalikele seadusepügalatele.

Töölepingu seaduse e-käsiraamatu valmimist toetas Euroopa Sotsiaalfond Elukestva Õppe SA Innove vahendusel.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700